Med sina fjorton år i branschen är Camilla en av dem som är gamla i gemet på baks & co ́s Tranås-kontor. Men som auktoriserad redovisningskonsult är hon alldeles nybakad och det känns jätteroligt, berättar hon.
–Som auktoriserad kan jag sätta en branschcertifierad kvalitetsstämpel på mitt arbete eftersom regelbundna kontroller säkerställer att jag lever upp till de krav som ställs. Det känns bra gentemot mina kunder-och naturligtvis bra för min egen del också.Camillas kundföretag består till stor del av enskilda firmor och hon tycker att arbetet på våren, då bokslut ska göras och resultatet av ett års verksamhet ska utkristalliseras är det mest stimulerande.

–Att hjälpa kunderna med skatteberäkning, hur man ska få det bästa resultatet utifrån sina tankar om vart man vill nå, det är spännande och utmanande.Inget uppdrag är det andra likt och det gillar jag! När Camilla, som hon själv säger ”inte nördar ner mig i siffror” fixar hon gärna i trädgården hemma på landet. Hon älskar att vara ute i naturen och att gräva i trädgårdslanden. –Grönsaker, frukt och bär. Allt som kan plockas och ätas –det gillar jag att odla! skrattar Camilla.
Och det är lite samma sak som på jobbet-jobbar man på bra får man också se ett gott resultat.