Redan under sina universitetsstudier visste Fridolf Gustafsson att han ville bli auktoriserad revisor och efter drygt fyra år på baks blev det äntligen dags att avlägga provet.

–Mitt mål var tidigt inställt, så jag såg till att läsa de kurser som krävdes innan jag började att gå under handledning av en auktoriserad revisor här på baks & co, berättar han. Att arbeta på baks & co innebär att man arbetar i ett lagom stort och familjärt företag, där man blir delaktig och får ta ansvar. Där man växer med uppgiften och får chans att utvecklas.

Något som Fridolf uppskattar.
–Jag har under den här tiden fått mycket lärdomar och praktisk arbetserfarenhet som jag lätt kan knyta till revisionsmetodiken. Nu ser Fridolf fram emot att få ökat ansvar och fler utvecklande arbetsuppgifter. Han arbetar idag med kunder i olika branscher och ser fram emot att, i sin nya roll, kunna bidra till deras fortsatta utveckling. Med färska kunskaper och ett modernt synsätt på revision vill han kunna bidra till ökad effektivitet i kundernas dagliga arbete, inte minst genom mer digitaliserad redovisning.
–Att ha ett arbete där den ena dagen inte är den andra lik, och där det ständigt finns mer att lära sig, det är det bästa med mitt jobb! avslutar Fridolf.