Vårt kontor i Linköping växer och vi söker fler kollegor inom redovisning. Vi är 60 medarbetare som arbetar inom redovisning och revision varav 13 finns på vårt kontor på Kungsgatan 20 i Linköping.

De tjänster vi erbjuder innefattar bland annat löpande bokföring, avstämningar, årsbokslut och deklarationer samt rådgivning. Vi söker både dig som är auktoriserad redovisningskonsult och även dig som har några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi och redovisning.

Våra kunder är både små och medelstora ägarledda företag, och du blir involverad i kundernas hela verksamhet. Att förverkliga våra kunder drömmar – är vår verklighet. Vi gillar personliga relationer och möten med våra kunder.

Som person ser vi att du är van att ta egna initiativ. Kommunikation och samarbete är en naturlig del hos dig, liksom att du drivs av att skapa goda relationer, både med kunder och kollegor. Analytisk förmåga samt förmåga att se helheter är ett plus.

Vi arbetar med moderna verktyg, smarta rutiner, digitalisering. Våra duktiga och engagerade medarbetare, som målmedvetet och engagerat tar hand om våra kunder, är vår styrka. För oss är kontinuerlig utveckling och utbildning en grundbult i vår verksamhet.

Vi söker
Du har en gymnasiekompetens med ekonomisk inriktning eller vidareutbildning inom redovisning. Om du dessutom arbetat med löneadministration eller har tidigare erfarenhet av Visma och/eller Fortnox är det ett ytterligare ett plus.

Tjänsten är på heltid och tillträdesdatum från 1 september. Skicka din ansökan till oss så snart som möjligt, dock senast 17 juni 2019. Urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer om oss se gärna vår hemsida baks.se

Frågor: För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Tobias Ericsson kvalificerad revisor, 013-3270272.

Välkommen med din ansökan!

Om baks & co
Vi är den alldeles lagom stora byrån med det stora företagets breda tjänsteutbud och det lilla företagets personliga omsorg om varje kund. baks & co är ca 60 medarbetare fördelade inom revision och redovisning på våra kontor i Tranås, Vimmerby, Linköping och Eksjö. Vi har ett stort kundengagemang, hög kompetens och jobbar aktivt med kontinuerlig vidareutbildning. Därför kan vi alltid erbjuda våra kunder rätt tjänster och insatser och att vi levererar i rätt tid.

 

Skicka in din ansökan här: