Vill du arbeta på en framtidsbyrå?

Vårt kontor i Vimmerby växer och vi söker nu dig som är driven, ambitiös och har förmågan att skapa förtroendeingivande relationer till tjänsten som revisorsassistent. Vi söker dig som antingen kommer direkt från universitetet eller har jobbat med revision i ett par år.

 

Vi önskar att du har rätt akademisk utbildning för att bli revisor samt är van att ta eget ansvar och initiativ. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, att du har en positiv inställning och viljan att ta chanserna när de dyker upp. Det vet vi att man kommer långt på.

 

Du kommer i tjänsten i huvudsak arbeta med revision men även med deklarationer, rådgivning och enklare redovisningstjänster. Vi erbjuder kontinuerlig vidareutbildning och goda möjligheter att utvecklas på kontoret! Nöjda medarbetare är vårt framgångsrecept så vi kommer göra allt för att du ska trivas hos oss.

 

Vi vill ha din ansökan senast 20/3. För frågor kring tjänsten kan du kontakta Vimmerbys kontorschef Maria Milton på maria.milton@baks.se eller 0492-770107.

Välkommen till.baks!