Vill du arbeta på en framtidsbyrå?

baks & co växer och vi söker därför en driven redovisningskonsult till vårt kontor i Linköping.

 

Vi har ett stort kundengagemang, hög kompetens och jobbar aktivt med kontinuerlig vidareutbildning. Just nu är vi mitt inne i en digital omställning med stort fokus på arbete i realtid för kunden. Dessa satsningar och flera års rätt fokus har gjort att vi bland annat blivit utsedda till Årets Framtidsbyrå 2018 i Sverige av FAR.

 

Branschen förändras och så även redovisningskonsultens arbete. Arbetsuppgifterna består av löpande bokföring, rådgivning, bokslut, redovisning och deklarationer. Sedvanliga uppgifter men där effektiv användning av programvaror och mer rådgivning är och kommer bli avgörande i framtiden. Vi lägger stor vikt vid att du har viljan att arbeta digitalt. Erfarenhet av bokslutsarbete samt olika bokföringsprogram är meriterande.

 

Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet, med akademisk utbildning eller med utbildning från yrkeshögskola som har lätt för att samarbeta, har god analytisk förmåga och ett affärsmässigt tänkande samt skapar förtroendeingivande relationer! Vi lägger stor vikt vid din personlighet – en positiv inställning och en vilja att ta chanserna vet vi att man kommer långt på!

 

baks & co är den lagom stora redovisning- och revisionsbyrån med drygt 60 anställda varav 11 på kontoret i Linköping. Vi erbjuder ekonomiska tjänster till företag och företagare så att dessa ska bli framgångsrika och känna trygghet.

 

Vi behandlar ansökningar löpande så skicka in din ansökan nu, senast 24/4. För frågor om tjänsten kan du kontakta Tobias Ericsson på tobias.ericsson@baks.se eller 013-32 70 272.

Välkommen till.baks!