baks & co är Årets framtidsbyrå 2018

Baks & co är årets framtidsbyrå 2018 cupcake topbild 2

Hurra! Vi är Årets Framtidsbyrå 2018 utsedd av branschorganisationen FAR!

– Vi har länge fokuserat på att digitalisera vår verksamhet med fokus på att kunderna ska få snabbare och enklare information. Vi kallar det baks 24.7– en lösning där kunderna har tillgång till aktuella siffror i realtid tack vare ett helt digitalt informationsflöde, säger Bo Axelsson som grundade företaget tillsammans med Kenneth Svensson 2004.

Juryn för Årets framtidsbyrå har tittat särskilt på ledarskapet, översyn av affärsmodellerna, mål för verksamheten och utveckling av tjänsteerbjudandet hos de 88 byråer som deltog i tävlingen, av dessa kvalificerade sig elva.

– Det är många och det visar på att branschen har vaknat – digitaliseringen har slagit igenom – nu händer det! säger Bengt Skough på FAR som även satt i juryn.

I sin motivering skriver juryn om baks & co: Med en tydlig affärsplan baserad på mod och nytänkande samt en genomtänkt kundstrategi har vinnaren utvecklat affärsmodeller som attraherar såväl medarbetare som kunder. Byrån visar på ett föredömligt sätt, med ett involverande och hållbart ledarskap, att en traditionellt bedriven verksamhet kan genomföra en förändringsresa och samtidigt öka både tillväxt som lönsamhet.

Kontakta oss gärna för mer information!

 

FAKTA

baks & co är en revisions- och redovisningsbyrå med totalt 50 anställda och kontor i Tranås, Linköping, Eksjö och Vimmerby. Företaget grundades 2004 och har växt stadigt sedan dess. 2016 belönades företaget med Årets Gasellföretag efter att ha fördubblat sin omsättning de senaste fyra åren.

Årets framtidsbyrå delas ut av branschorganisationen FAR och 88 byråer över hela Sverige deltog i tävlingen.

FAR är branschorganisationen för revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivare, lönekonsulter och specialister. Organisationen har cirka 5 500 medlemmar som är auktoriserade och godkända revisorer, auktoriserade redovisningskonsulter, skatterådgivare, auktoriserade lönekonsulter och andra specialister, exempelvis inom hållbarhetsredovisning.