Driven redovisningskonsult till baks & co i Vimmerby Redovisningskonsult Maria Milton

Brinner du för redovisning och för att ge kunden det allra bästa?

Är du som person positiv, social och serviceinriktad samt strävar efter att arbeta digitalt, effektivisera, hitta förbättringar och ge kloka råd? Har du ekonomisk utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom redovisning, skatt och bokslut kan du vara den vi söker.

 

I arbetsuppgifterna ingår att upprätta bokslut och årsredovisningar, deklarationer, löpande redovisning samt rådgivning till våra kunder. Vi arbetar nära våra kunder och du kommer med andra ord att vara delaktig i våra kunders utveckling. Även lönehantering kan ingå i tjänsten.

 

Tjänsten är på 100 % med start hösten 2022 där du kommer att få jobba tätt tillsammans med härliga kollegor!


baks & co är en kombibyrå som inte är som alla andra. Vi ligger i framkant när det gäller digitalisering och är proaktiva i vår roll som rådgivare. Nu söker vi dig som vill fortsätta utveckla och utvecklas tillsammans med oss på kontoret i Vimmerby.

 

Vi erbjuder en arbetsplats med bra anställningsförmåner, kontinuerliga vidareutbildningar och goda möjligheter att utvecklas. Nöjda medarbetare är vårt framgångskoncept så vi kommer göra allt vi kan för att du ska trivas hos oss.

 

Låter det intressant? Vi tar emot och behandlar ansökningar löpande, så tveka inte att höra av dig redan idag. Du ansöker via formuläret nedan.

Har du frågor, kontakta Maria Milton, 0492-770107, maria.milton@baks.se.

 

Välkommen till.baks!

Välkommen till.baks!