Driven redovisningskonsult till Eksjö 2022048 Rekrytering vikarie Eksjö postit 1

Brinner du för redovisning och för att ge kunden det allra bästa?

baks & co är en kombibyrå som inte är som alla andra. Vi ligger i framkant när det gäller digitalisering och är proaktiva i vår roll som rådgivare. Nu söker vi dig som vill fortsätta utveckla och utvecklas tillsammans med oss på kontoret i Eksjö.

 

Är du som person positiv, social, serviceinriktad och driven samt strävar efter att arbeta digitalt, effektivisera, hitta förbättringar och ge kloka råd? Om du dessutom har en ekonomisk utbildning eller arbetslivserfarenhet inom redovisning, skatt och bokslut kan du vara den vi söker.

 

Tjänsten är ett föräldra-vikariat på 100 % med start i september 2022 och för rätt person finns goda möjligheter till en tillsvidareanställning efter vikariatets slut. Du kommer ingå i ett härligt team som jobbar tätt tillsammans. I arbetsuppgifterna ingår att upprätta bokslut och årsredovisningar, deklarationer, löpande redovisning samt rådgivning till våra kunder. Du kommer också vara delaktig i kundernas utveckling.

 

Vi erbjuder en arbetsplats med bra anställningsförmåner, kontinuerliga vidareutbildningar och goda möjligheter att utvecklas. Nöjda medarbetare är vårt framgångskoncept så vi kommer göra allt vi kan för att du ska trivas hos oss.

 

Låter det intressant? Ansök via formuläret nedan. Vi tar emot och behandlar ansökningar löpande, så tveka inte att höra av dig redan idag.

 

Vill du veta mer om oss – läs på www.baks.se. Har du frågor, kontakta Maria Bredhammar, 0381-771 225, maria.bredhammar@baks.se.

Välkommen till.baks!