Förbered dig för sommaren!

Förbered dig för sommaren! Förbred dig för sommaren webb

Förbered dig för sommaren!

Juni är här. Den första sommarmånaden med smultron, syrener, skolavslutningar och en hägrande semester! Sommar, sol och… administration 😂! Skämt åsido, men det är ju faktiskt så att företagets förpliktelser inte tar paus bara för att du som företagare behöver få varva ner ett tag.

Med lite planering kan dock även en egenföretagare få en avkopplande semester.

Här får du därför:

3 tips för att stressa ner under ledigheten

  1. Sätt gränser i förväg. Låt vän- och familjetid vara just det. Tid med dina nära står inte i vägen för att uppnå dina affärsmål utan ger dig återhämtning. Måste du jobba, sätt av tydlig jobbtid och håll dig till den.
  2. Delegera – Om du har anställda som jobbar när du har semester, lita på att de klarar sina arbetsuppgifter och var tydlig med dina förväntningar.
  3. Låt alla veta att du är ledig. Kommunicera tydligt att du inte är tillgänglig. Sätt ett autosvar på mejlen där det framgår när du är tillbaka och lämna kontaktuppgifter till den som svarar på meddelanden i ditt ställe om det finns en sådan person.

Glöm inte heller att vi förstås hjälper till att planera för din ledighet. Hör av dig så ser vi till att till exempel styra upp betalningar och förbereda löner, så att du kan få din välbehövliga semester och samla energi för kommande stordåd i företagar-vardagen! 🙌

 

Läs hela nyhetsbrevet.