Haga Tårtcompani i tidningen Resultat

Skippa papper och kör digitalt är rubriken när tidningen Resultat intervjuar Haga Tårtcompani och Bageri om deras digitalisering av redovisning. Vi är mycket stolta över att vara Haga Tårtcompani och Bageris revisorer. 

Vad kan man förvänta sig av ett bageri och konditori med klassiskt utbud? En traditionell, typisk redovisningsbyrå? Nej, tvärtom – en byrå som ligger i framkant i den digitala utveckling.
Haga tårtcompani och Bageri har funnits i snart fem år och har 26 anställda. Anna Cardelius, som grundade företaget tillsammans med kompanjonen Oscar Målevik, beskriver företaget som ett bageri och konditori med klassiskt utbud med en modern twist.
Vi levererar bröd, tårtor och bakverk som både är klassiska och moderna till utseende och smak säger hon.

Företaget är känt för sina exklusiva, handgjorda tårtor på äkta råvaror och finns på tre ställen i Stockholm. Men när det kom till val av byrå föll det på Baks & co med kontor i Tranås, Eksjö, Vimmerby och Linköping. Att byrån ligger långt framme när det handlar om digitalisering, och fick priset Årets framtidsbyrå 2018 av FAR, är ingen nackdel för Haga tårtcompani och Bageri.
– Eftersom vi sitter på olika ställen är det viktigt att de är digitala. De har ett användarvänligt system och vi kan skippa papper och köra allt digitalt hos dem. Det förenklar för oss. Då kan vi dessutom mejla istället för att skicka papper på posten vilket gör att vi sparar porto och det är dessutom miljövänligare, säger Anna Cardelius.

Hon rekommenderar andra företagare att bli så digitala som möjligt.
– Det kan ta lite tid att sätta sig in i nya system, men så fort man har börjat är det oåterkalleligt. Man märker hur smidigt det är och hur mycket tid man sparar om man kan lägga på sin verksamhet istället, säger Anna Cardelius.

Haga tårtcompani i tidningen resultat bättre resultat digitalisering