Härliga höst – en efterlängtad nystart!

Härliga höst – en efterlängtad nystart! Baks oktober webbnotis

Nu är vi tillbaka igen på ordinarie öppettider och är fulla av förväntan över vad hösten kommer att innebära. Slopade restriktioner, möjlighet att ses på riktigt och planera för framtiden och skapa nya minnen – utan Covid-19.

 

Men trots allt som varit lite grått har det hänt mycket bra också. Vi har till exempel flyttat in på nya fina kontor i både Linköping och Tranås. Och naturligtvis kommer vi att inviga dem tillsammans med er! Håll utkik så återkommer vi. 🥂 🎈

 

Tycker du också att vi har Sveriges snyggaste kontor?
Vi är glada och stolta över att vara med i tävlingen Sveriges snyggaste kontor! Kika in hos oss i Tranås här och lägg gärna din röst på vårt kontor om du gillar det lika mycket som vi!

 

Vi önskar er alla en härlig höst med mycket ny inspiration. Ta vara på allt vackert runt omkring. Färgerna, luften, kantarellerna, och inte minst; känslan av nystart! Och vi finns här när du behöver en teamspelare till ditt lag att bolla idéer med, lämna över pappersarbetet till eller fråga om råd. Och du – du är alltid välkommen till.baks! Läs hela nyhetsbrevet.