Vi erbjuder:

baks

baks 24.7

Vår digitala lösning för redovisning där du som företagare har tillgång till företagets ekonomi var du än befinner dig.

Läs mer
revision

Revision

Revision skapar trygghet och trovärdighet, men även möjligheter för ditt företag att utvecklas.

Läs mer

Redovisningstjänster

Vi tar fram finansiella rapporter, men kan även hantera hela den löpande redovisningen åt ditt företag.

Läs mer

Rådgivning

Vi är bollplank och rådgivare inom alla ekonomiska frågor som uppstår i ditt företagande.

Läs mer
granskningsuppdrag

Andra granskningsuppdrag

Baks erbjuder även andra granskningsuppdrag än fullständiga revisioner, allt utifrån dina behov.

Läs mer

Om du tar Jönköping med storm sköter vi resten!

Vilka är vi?

Vi på baks & co är redovisningskonsulter, revisorer och rådgivare, som på fyra kontor tillsammans besitter all den kompetens som behövs för att kunna vara en komplett ekonomipartner. Vi tar hand om hela eller delar av din redovisning. Vi gör bokföring, avstämningar och rapporter. Vi tar hand om deklarationer, ansvarar för löneadministration, tillhandahåller rådgivning och gör analyser. Vi utför revision och andra fristående granskningsuppdrag inför strategiska beslut. Och naturligtvis är vi auktoriserade hos FAR och arbetar enligt REKO.

 

Hur jobbar vi?

baks & co har alltid legat i framkant när det gäller digitalisering och ny teknik. Vi har fått pris som Årets Framtidsbyrå och strävar ständigt mot att fortsätta utvecklas.

Vi åker gärna ut och träffar våra kunder på plats och blir alltid lika glada när någon kommer och besöker oss. Men vi arbetar även gärna digitalt. Och med vår egen app-baserade lösning baks 24.7 spelar det faktiskt ingen roll var du befinner dig – Vi finns alltid nära!

Vad kan vi göra för dig?

För oss är det självklart att du som kund kommer i första rummet. Du ska kunna ägna dig åt det du gör bäst, så tar vi hand om resten. Ömsesidigt förtroende och långsiktiga relationer är våra ledord och på så vis vill vi bli ditt företags främsta supporter. Vårt löfte till dig är att du aldrig blir en i mängden!

 

Låter det intressant?

Vi skulle verkligen gilla att få jobba med dig som är i Jönköping! Hör av dig, så bjuder vi på en kopp kaffe och berättar om hur vi kan jobba tillsammans!

Jönköping baks hjälper dig uai

Vad kan vi hjälpa dig med?