Med många år inom olika ekonomifunktioner på större bolag har Cecilia Janzén erfarenheter som även mindre företag kan dra nytta av.

 

–De senaste tre åren har jag jobbat med övergripande interna kontrollfrågor och ekonomiprocessledning inom Region Östergötland. Men när jag fick frågan från baks & co lockades jag av att få jobba mer praktiskt igen, och dessutom bredda min kunskap.

 

Helheten i den ekonomiska kedjan med allt ifrån löpande redovisning och löner till bokslut och deklarationer i kommer bli Cecilias uppgifter som redovisningskonsult, både på kontoret och ute hos kund, och hon ser fram emot att få vara den som stöttar och ger råd och kanske också uppmärksammar förbättringsområden.

 

–Kundservice är min drivkraft, säger hon.

 

När Cecilia inte jobbar umgås hon gärna med familj och vänner. En löptur och styrketräning hör också till vardagsrutinerna.

 

–Jag älskar musik och att sjunga också.

 

På baks & co har Cecilia hittat en drömarbetsplats, och hon berättar om ettstimulerande arbetsklimat och en samarbetsvilja mellan kollegorna.

 

–Här kommer jag att trivas toppenbra!

 

Med kundservice som drivkraft cecilia janzen 1