Vill du arbeta på en Framtidsbyrå?

Vårt kontor i Linköping växer och vi söker nu dig som är driven, ambitiös och har förmågan att skapa förtroendeingivande relationer till tjänsten som revisorsassistent. Vi söker dig som antingen kommer direkt från universitetet eller har jobbat med revision i ett par år.

 

Vi önskar att du har rätt akademisk utbildning för att bli auktoriserad revisor samt är van att ta eget ansvar och initiativ. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, att du har en positiv inställning och viljan att ständigt utvecklas.

 

Du kommer i tjänsten i huvudsak arbeta med revision, i team med mer erfarna revisorer, samt även med deklarationer, bokslut och rådgivning till våra kunder. Vi erbjuder kontinuerlig vidareutbildning och goda möjligheter att utvecklas på kontoret! Nöjda medarbetare är vårt framgångskoncept så vi kommer göra allt för att du ska trivas hos oss.

 

Låter det intressant? Ansök i formuläret nedan. Vi tar emot och behandlar ansökningar löpande. För frågor om tjänsten kontakta vår kontorschef Emma Westholm på emma.westholm@baks.se eller 013-32 70 271.

 

Välkommen till.baks!

Välkommen till.baks!