Det nya året startade med en anställning för Mykola Mazur som började på Eksjö-kontoret den 2 januari. Men ny i gänget är han inte.

 

–Jag har praktiserat på baks & co under hela hösten så jag känner mig som hemma, säger han.

 

Mykola, som alltid haft ett intresse för matte och siffror, och tidigare arbetat inom bankvärlden, har vidareutbildat sig inom ekonomiområdet och kan nu titulera sig redovisningskonsult.

 

–Jag ser fram emot att få skapa relationer, ge service och följa kundernas företagarresor och framgångar. Variationen i arbetet och ekonomibranschens utveckling, inte minst inom digitalisering, är en spännande utmaning som Mykola uppskattar att få vara en del av. Han vill ständigt utvecklas och håller sig uppdaterad om nyheterna i ekonomivärlden. Fritiden ägnas åt familjen och de två sönerna som är 3 och 5 år.

 

–Familjen är det viktigaste jag har. Och så tycker jag mycket om att resa och att lära känna nya kulturer.

 

Säg hej till Mykola Mazur! Mykola mazur 1