Väx tillsammans med baksfamiljen

Att arbeta på baks & co innebär att förverkliga våra kunders drömmar. Att leverera lite mer och lite bättre än förväntat – och att ständigt utvecklas. Men det handlar också om att trivas. Att få livspusslet att gå ihop. Därför tycker vi på baks & co att det är minst lika viktigt vem du är vid sidan av jobbet, så att hela du får utrymme att växa.
Sedan har vi väldigt kul på jobbet också – what’s not to like?

Vårt DNA

Vi är vinnarskallar och gör vad som helst för att våra kunder ska lyckas. Men vi gör det tillsammans. Därför
arbetar vi med en platt organisation och utan hierarkier. Det innebär att våra chefer och kollegor alltid finns nära till hands både för dig och kunden.

Rådgivare, samarbetspartner och en axel att luta sig mot – för våra kunder är vi allt på samma gång. Och det är vad som skiljer oss mot mängden. Det kräver att vi förstår och engagerar oss i kundens verksamhet på djupet. Utan engagerade medarbetare är vi ingenting.

För oss är det en självklarhet att ha roligt på jobbet. Och en nödvändighet för att orka ligga i topp. Ett stimulerande jobb och kollegor i världsklass är en bra början. Men det är minst lika viktigt att hitta livsbalansen, så att du kan växa även utanför jobbet. För vi förstår att du är mer än din yrkestitel.

Kombibyrån

Vi kallar oss själva för en kombibyrå. Men man kan också kalla oss för en schweizisk armékniv. Det innebär att vi hjälper våra kunder med precis allting inom ekonomi och företagande. Bokföring, bokslut, årsredovisning, deklaration, revision – you name it! Därför behöver vi ha både hög och bred kompetens. Och det är också därför du behövs. 

Livet på baks
Livet på baks roller baks webb2

Möt våra baksare

”Det bästa med att jobba som revisor är att man får lära sig väldigt mycket om olika branscher och olika kunder.”
– Oskar Levin, revisor på baks & co i Eksjö
Läs intervjun med Oskar
”När det jag gör bidrar till att kunden lyckas nå sina mål – då känns det superhärligt!”
– Alexandra Edvardsson, redovisningskonsult på baks & co i Linköping
Läs intervjun med Alexandra
“Det är en härlig wow-känsla!”
Maria Bredhammar, auktoriserad revisor, delägare och kontorschef i Eksjö
Läs hela intervjun med Maria
“Revision handlar om förtroende”
Martin Reimhult, auktoriserad revisor och delägare i Vimmerby
Läs intervjun med Martin
“Jag vill bidra till att vi på baks & co fortsätter leverera lite mer och lite bättre. Eftersom våra kunder är värda det!”
Tobias Ericsson, auktoriserad revisor och delägare i Tranås
Läs intervjun med Tobias
Previous slide
Next slide

Våra kontor

Du hittar oss där våra kunder finns. Vi sitter i fräscha kontor med gott om utrymme för arbetsdagens alla moment. Och just våra kontor är faktiskt något som vi är lite extra stolta över.

Förmåner för kroppen

Generöst friskvårdsbidrag

Massage

Träningsutmaningar

Förmåner för knoppen

Frihet under ansvar

Afterworks med världens bästa kollegor

Jul- och sommarfester

Lediga tjänster

Just nu söker vi inga tjänster aktivt, men vi är ständigt på jakt efter morgondagens stjärnor. Så om du brinner för siffror och ekonomisk redovisning, om du älskar att skapa mervärden och att se andra växa och dessutom vill utvecklas själv då är du varmt välkommen att höra av dig till oss så får vi lära känna varandra!

Vi är ständigt på jakt efter morgondagens stjärnor. Så om du brinner för siffror och ekonomisk redovisning, om du älskar att skapa mervärden och att se andra växa och dessutom vill utvecklas själv då är du varmt välkommen att höra av dig till oss så får vi lära känna varandra!