Vi på baks & co jobbar nära dig som kund

Vi på baks & co jobbar nära dig som kund. Vi lär känna din verksamhet och de drömmar du har. Som en extra resurs frigör vi tid som du istället kan ägna åt det som du brinner för. Det som du är bäst på.

Vi hanterar hela eller delar av din administration på plats hos dig, eller från vårt kontor. Och väljer du att jobba med vårt effektiva och smidiga digitala koncept baks 24.7 kan vi skapa ett system som är helt anpassat efter din verksamhet. Naturligtvis arbetar vi enligt svensk standard för redovisningstjänster, Reko.

Med baks 24.7 har du ditt företags ekonomi – i realtid – precis där du är och när du vill. Kvitton, fakturor och reseräkningar; du sköter det mesta i din smartphone. Enklare kan det knappt bli!

Kontakta oss. Ring, maila eller fyll i formuläret längst ned på sidan.

Vi skräddarsyr ditt baks 24.7 med de appar som passar din verksamhet.

En smartare ekonomiadministration ger mer tid till din verksamhet!

“Enkelt, snabbt och så otroligt tidsbesparande!”

– Jag håller bara telefonens kamera mot fakturan och appen Visma scanner  läser in alla uppgifter på en gång. Belopp, förfallodatum, OCR-nummer och allt annat. Det är verkligen jättesmidigt! Jag hanterar mängder av kvitton och fakturor och när jag ser alla pärmar med papper som härrör från tidigare ekonomihantering är jag extra glad över det digitala formatet.

Förutom att spara mycket tid uppskattar Maja också den ekonomiska översikten som alltid finns lättillgänglig online.

– Allt i baks 24.7 sker ju i realtid vilket gör att jag har tillgång till allt material i telefonen, var jag än befinner mig, säger hon och menar att det är en stor trygghet och en väldig fördel att till exempel kunna svara på frågor utan att behöva befinna sig på kontoret.

– Om jag rekommenderar baks 24.7? Absolut!

”Smidigt, smidigt och smidigt!”

Det Stockholmsbaserade företaget har sin ekonomiansvariga Maria på Vimmerby-kontoret, och när Joachim tänker tillbaka på tiden då verifikationer och underlag skickades med posten känns det som stenåldern.

– Nu scannar vi kvitton och fakturor så fort vi får dem och hinner inte slarva bort något, skrattar han. Faktureringen gör vi enkelt i appen och skickar som pdf med ett klick. Faktum är att vi knappt lägger någon tid alls på ekonomiadministrationen längre.

Samtidigt vet han att Maria finns, bara ett telefonsamtal iväg, om det är frågor.

– Det digitala i kombination med förstklassig personlig service – det är det bästa av två världar helt enkelt! Och sa jag att det är extremt smidigt?