Expertis och personlig service för ditt företags ekonomi

Vi på baks & co har kunskaperna och erfarenheterna som ger dig som företagare den allra bästa servicen inom de områden där du behöver oss; från den dagliga redovisningen till bokslutsarbetet och revisionen. Vi hade inte varit där vi är idag utan att anstränga oss lite extra för att lära känna våra kunder. För vi vet hur viktigt det är.

Att förverkliga drömmar.
Det är vår verklighet.

i Tranås, Vimmerby, Linköping och Eksjö och vi brinner för att hjälpa dig att uppnå din dröm. Kanske handlar den om att starta ett nytt företag från grunden? Eller att expandera och ta din verksamhet till nya höjder? Ditt mål är kanske, helt enkelt, en trygg vardag för dig och dina anställda?

Vad din dröm än är så finns vi på baks & co här för att hjälpa dig att uppnå den.

Vi är stolta över vårt stora kundengagemang. Våra medarbetare besitter hög kompetens och vi jobbar dessutom aktivt med kontinuerlig vidareutbildning, för att ligga steget före och arbeta proaktivt. Därför blev vi valda till Årets Framtidsbyrå. Och därför kan vi alltid erbjuda rätt tjänster och insatser för dig och dina unika behov. Och du kan alltid vara säker på att det viktigaste för oss är att förverkliga din dröm.