Alexandra Edvardsson fastnade för baks & co redan 2017 då LIA-praktiken gjordes på linköpingskontoret. Uppskattningen var ömsesidig, och hon har sedan dess jobbat som redovisningskonsult på baks & co i Linköping. 

– Den familjära känslan var det som fångade mig då. Och den är fortfarande en av anledningarna till att jag trivs så bra. 

I arbetet som redovisningskonsult får Alexandra lära känna olika typer av kunder inom vitt skilda branscher och arbeta med allt från stora koncerner till små enmansföretag.  

– Variationen, och att den ena dagen inte är den andra lik, gör arbetet stimulerande och utvecklande. Och att vi hela tiden vidareutbildar oss och håller oss uppdaterade på såväl lagar och regler som ny teknik bidrar till inspiration och framåtanda. Vi hoppade till exempel tidigt på digitaliseringståget och har blivit utnämnda till årets framtidsbyrå. Viljan att ligga i framkant är något som genomsyrar hela arbetsplatsen.   

På baks & co jobbar man nära varandra. Rent fysiskt i ett öppet kontorslandskap, men också alltid två och två tillsammans i ett uppdrag. Detta gör att det alltid finns någon mer som är insatt i kundens sammanhang, som man enkelt kan bolla med. Här finns ingen hierarki, utan alla hjälps åt med kundens bästa för ögonen.  

Och att få vara med på hela resan, från den vardagliga kontakten med kunden i redovisningsarbetet till att så småningom få sammanfoga alla bitarna och lägga boksluts-pusslet – det är vad Alexandra uppskattar mest med sitt jobb.  

– När det jag gör bidrar till att kunden lyckas nå sina mål – då känns det superhärligt!  

Alla olika kunder med varierande uppdrag, världens bästa kollegor och baks & co som engagerad arbetsgivare bidrar tillsammans till att Alexandra tycker att hon har ett riktigt drömjobb. Ett jobb som också går fint att kombinera med familjeliv, umgänge med vänner och pyssel hemma.  

– Just nu har jag och min tvååriga dotter planterat jordgubbar i pallkragar i trädgården. Det är riktigt mysigt!