Sköna maj betyder vackert väder och intensivt revisions- och redovisningsarbete – så härligt!

Vi jobbar på för fullt med alla revisioner, bokslut och deklarationer och finns såklart tillgängliga för alla typer av frågor inom våra områden, men det vet du säkert vid det här laget.

Senaste nytt hos oss är att vår webb fått lite kärlek, kolla vad fin den har blivit! Alla som besökt våra kontor vet att vi värdesätter estetik, men framför allt det personliga. Det ska förstås även synas på vår webb.

I månadens nyhetsbrev passar vi på att rikta strålkastarljuset mot en av våra anställda, Alexandra Edvardsson i Linköping. Vi vore ju ingenting utan våra anställda och är så glada att vi hittat sådana stjärnor som Alexandra.

”När det jag gör bidrar till att kunden lyckas nå sina mål – då känns det superhärligt!”

Alexandra Edvardsson fastnade för baks & co redan 2017 då LIA-praktiken gjordes på Linköpingskontoret. Uppskattningen var ömsesidig, och hon har sedan dess jobbat som redovisningskonsult på baks & co i Linköping.

– Den familjära känslan var det som fångade mig då. Och den är fortfarande en av anledningarna till att jag trivs så bra.

I arbetet som redovisningskonsult får Alexandra lära känna olika typer av kunder inom vitt skilda branscher och arbeta med allt från stora koncerner till små enmansföretag.

– Variationen, och att den ena dagen inte är den andra lik, gör arbetet stimulerande och utvecklande. Och att vi hela tiden vidareutbildar oss och håller oss uppdaterade på såväl lagar och regler som ny teknik bidrar till inspiration och framåtanda. Vi hoppade till exempel tidigt på digitaliseringståget och har blivit utnämnda till årets framtidsbyrå. Viljan att ligga i framkant är något som genomsyrar hela arbetsplatsen.

På baks & co jobbar man nära varandra. Rent fysiskt i ett öppet kontorslandskap, men också alltid två och två tillsammans i ett uppdrag. Detta gör att det alltid finns någon mer som är insatt i kundens sammanhang, som man enkelt kan bolla med. Här finns ingen hierarki, utan alla hjälps åt med kundens bästa för ögonen.

Och att få vara med på hela resan, från den vardagliga kontakten med kunden i redovisningsarbetet till att så småningom få sammanfoga alla bitarna och lägga boksluts-pusslet – det är vad Alexandra uppskattar mest med sitt jobb.

– När det jag gör bidrar till att kunden lyckas nå sina mål – då känns det superhärligt!

Tack Alexandra för allt du gör och för den härliga stämningen du bidrar med på jobbet!