Vi är inte som
alla andra,
vi är mer som du.

Vi på baks & co vet hur det är. Vi har också tagit drömmen om ett företag och gjort den till verklighet. Vår vision handlar inte så mycket om oss; den handlar mer om vad vi kan hjälpa dig med.

Att förverkliga dina drömmar - det är vår verklighet.

Vi är inte som alla andra, vi är mer som du.

Vi på baks & co vet hur det är. Vi har också tagit drömmen om ett företag och gjort den till verklighet. Vår vision handlar inte så mycket om oss; den handlar mer om vad vi kan hjälpa dig med.

Att förverkliga dina drömmar - det är vår verklighet.

En byrå mer som du.

Vi är inte som alla andra. Vi är mer som du. Goda samarbeten kräver goda relationer. Och för att odla långa och givande relationer behöver man ha mycket gemensamt. Som kund hos baks & co kan du vara säker på att inte bli en i mängden. Vi vill lära känna dig- och vi vill att du ska känna oss. För det är så vi skapar samarbeten som ger lite extra.

Vi på baks & co har kunskaperna och erfarenheterna som ger dig som företagare den allra bästa servicen inom de områden där du behöver oss; från den dagliga redovisningen till bokslutsarbetet och revisionen. Vi hade inte varit där vi är idag utan att anstränga oss lite extra för att ha en god relation till våra kunder. För vi vet hur viktigt det är.

Att förverkliga drömmar. Det är vår verklighet.

Hos oss på baks & co arbetar idag ca 60 medarbetare på 4 kontor. Vi finns nära våra kunder i Tranås, Vimmerby, Linköping och Eksjö och vi brinner för att hjälpa dig att uppnå din dröm. Kanske handlar den om att starta ett nytt företag från grunden? Eller att expandera och ta din verksamhet till nya höjder? Ditt mål är kanske, helt enkelt, en trygg vardag för dig och dina anställda?

Vad din dröm än är så finns vi på baks & co här för att hjälpa dig att uppnå den.

Vi är stolta över vårt stora kundengagemang. Våra medarbetare besitter en hög kompetens och vi jobbar dessutom aktivt med kontinuerlig vidareutbildning, med att ligga steget före och arbeta proaktivt. Därför blev vi valda till Årets Framtidsbyrå. Och därför kan vi alltid erbjuda rätt tjänster och insatser för dig och dina unika behov. Och du kan alltid vara säker på att det viktigaste för oss är att förverkliga din dröm.

#framtidsbyrån

Hållbarhet

Hållbarhet handlar om att dela erfarenheter och bygga långsiktiga relationer. För oss på baks & co är det självklart att arbeta hållbart i ordets alla bemärkelser. Med ansvar och eftertanke gentemot våra kunder och leverantörer, våra anställda och vår miljö strävar vi efter att alltid ligga i framkant när det gäller att arbeta med finansiell, etisk och miljömässig hållbarhet, där mänskliga rättigheter och allas lika värde står i fokus. Naturligtvis vill vi också vara en hållbar och attraktiv arbetsplats där våra anställda trivs och utvecklas. Därför ser vi till att ta tillvara på våra medarbetares potential och intressen. Därför delar vi gärna med oss av vår kunskap till studenter och praktikanter. Och därför ser vi till att alltid vara den pålitliga och professionella partner våra kunder behöver, i alla lägen.

Miljöarbetet berör oss alla

På baks & co värnar vi om vår gemensamma miljö. Detta gör vi genom att hela tiden tänka ett steg längre och inte slå oss till ro, utan fortsätta leta efter de små sakerna som gör skillnad. Vi strävar efter att resa så miljösmart som möjligt, att spara på jordens resurser genom att försöka minska papperssvinnet, källsortera och aktivt göra miljöanpassade produkt- och leverantörsval. Vi utvecklar oss ständigt mot att arbeta mer online, mer automatiserat och digitalt och är oerhört stolta över vår webbaserade digitala lösning, baks 24.7, som gett oss titeln Årets Framtidsbyrå. Att tänka miljösmart är att tänka affärssmart, vilket är nödvändigt och i slutänden gynnar oss alla.

Tillsammans skapar vi det samhälle vi vill ha

Vårt sociala ansvar berör alla de människor vi kommer i kontakt med i samhället, och har sedan starten av baks & co varit en av de viktigaste grundbultarna i vår affärsidé. Hos oss står medarbetaren i fokus. Men respekt för varje individ, ett öppet klimat och stort engagemang har vi skapat en arbetsplats där våra medarbetare trivs, känner sig sedda, bekräftade och kan växa. Vi är säkra på att de positiva sammanhangen tar fram det bästa ur varje individ och att det är en starkt bidragande del i vår framgång. Vi stöttar också olika sociala projekt, lokalt som nationellt och gläds när ett samarbete leder till något mer och bidrar till ett erfarenhetsutbyte som båda parter kan dra nytta av. För på baks & co vet vi att korrekta avtryck i samhället bidrar till så mycket mer än bara ett framgångsrikt företagande.

Vad kan vi hjälpa dig med?