Redovisningskonsult med inriktning Jord & Skog till baks & co i Tranås

Redovisningskonsult med inriktning jord & skog till baks & co i tranås jord skog

Växer du med uppgiften och vill ge kunden det allra bästa? 

Är du kunnig inom jord- och skogsbruksekonomi, serviceinriktad och driven samt föredrar att arbeta digitalt, effektivisera, hitta förbättringar och ge kloka råd?  

Du kanske jobbar med eller har ett jord- eller skogsbruk men vill jobba inom ekonomi utöver det? Har du ekonomisk utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom redovisning, skatt och bokslut för Jord och Skog – då kan du vara den vi söker.  

I arbetsuppgifterna ingår att upprätta bokslut och årsredovisningar, deklarationer, löpande redovisning samt rådgivning till våra kunder. Har du dessutom erfarenhet eller intresse av att arbeta med SAM-ansökningar kan det bli en del av tjänsten.
Du kommer med andra ord vara delaktig i våra kunders utveckling.  

Tjänsten kan vara 100 % men vi är öppna för att diskutera förläggningen av arbetstid och tjänstestorleken om du även behöver hinna med att driva ett jord- eller skogsbruk. Du kommer ingå i ett härligt team som jobbar tätt tillsammans. Start av tjänsten enligt överenskommelse. 

 


 

baks & co är en kombibyrå som inte är som alla andra. Vi ligger i framkant när det gäller digitalisering och är proaktiva i vår roll som rådgivare. Nu söker vi dig som vill fortsätta utveckla och utvecklas tillsammans med oss på kontoret i Tranås.  

Vi erbjuder en arbetsplats med bra anställningsförmåner, kontinuerliga vidareutbildningar och goda möjligheter att utvecklas. Nöjda medarbetare är vårt framgångskoncept så vi kommer göra allt vi kan för att du ska trivas hos oss. 

Låter det intressant? Vi tar emot och behandlar ansökningar löpande, så tveka inte att höra av dig redan idag via formuläret nedan.

Vill du veta mer om oss – läs på www.baks.se. Har du frågor, kontakta Catherine Osbeck, 0140-770 205, catherine.osbeck@baks.se 

Välkommen till.baks! 

Välkommen med din ansökan