Läs intervjun med en av våra grundare Kenneth Svensson.

Idag är vi glada och energifyllda efter vår 20-årsfest i fredags! Tack alla kunder som varit med oss på resan, vi ser fram emot minst lika många år till!Vi dedikerar hela april månads nyhetsbrev till en intervju med en av våra grundare Kenneth Svensson, håll till godo!

För 20 år sedan startade de goda vännerna och tillika revisorerna Bo Axelsson och Kenneth Svensson baks, efter att ha jobbat tillsammans på KPMG och därefter haft sina egna små firmor. Deras initialer bildade det nya byrånamnet baks och resten är historia!

Kenneth Svensson ser tillbaka på alla år med värme, och det är människorna bakom siffrorna som gjort jobbet så givande.

“Det roligaste både är och har varit all fantastisk kontakt med våra kunder. Att kunna hjälpa till i kniviga situationer, med vår expertis såväl som vår flexibilitet, har varit grundbulten i allt vi gjort. Vi är så glada att vi haft chansen att arbeta med så många trevliga människor under åren och att vi kunnat göra verklig skillnad i deras verksamheter.”

Gällande utmaningar under åren säger Kenneth att det varit att hitta personal som förstått och kunnat leverera på baks affärsidé – det vill säga den stora byråns kompetens med den lilla byråns personliga engagemang.

“Vi är inte som andra och det är viktigt att hitta personer som förstår och går igång på det. Alla som jobbar på våra fyra kontor har baks-andan i sig och vi är så glada att vi har hittat dem!”

Kenneth har jobbat länge i branschen och sett många förändringar, men främst nu de senaste åren har det hänt mycket i branschen med digitalisering och hållbarhetsfokus.

“Jag tror att vi bara har sett början av digitaliseringen och att det kommer att hända ännu mer, både gällande redovisning och revision. Så länge det inte leder till att man tappar kontakten med kunden är jag helt för denna utveckling, men jag vill ha kvar den personliga relationen i arbetet. Det positiva är att digitaliseringen ger oss mer tid och resurser över till djupgående rådgivning, där vi kan göra stor nytta för våra kunders verksamheter och utveckling.”

Har du frågor om nyhetsbrevet, eller kanske något helt annat?
Tveka inte att höra av dig!